Meli Melo a lansat colecția CONTRASTE – Fall Winter ’22
#accesorii #bijuterii #contraste #coresi #fashion #genti #Meli Melo Paris #noua colectie #primavara #shopping #toamna-iarna 2022 #trends

Meli Melo, cea mai mare rețea de magazine de bijuterii și accesorii fashion din România, cu o tradiție de 24 de ani, lansează campania „CONTRASTE”, începând cu 5 septembrie, în magazine și online, pe  www.melimeloparis.ro.

Noul sezon toamnă-iarnă 2022 este despre fiecare dintre noi, despre fiecare clientă a brandului, iar mesajele subliniază ceea ce se dorește să fie adus în prim-plan cu ocazia lansării acestei colecții:

  • Într-o lume alb/negru, TU ești CONTRASTUL
  • E important să ții pasul cu TINE, nu cu moda
  • Doar produsele poartă eticheta, TU poartă-ți bucuria
  • TU ești Most Wanted în viața ta, restul sunt accesorii

Campania include componente digitale, social media, influencers, launch event și in-store, fiind prezentă în magazinele Meli Melo din toată țara. Direcția strategică și conceptul creativ sunt semnate Echipa Meli Melo, iar imaginile campaniei sunt realizate de Oltin Dogaru.

Meli Melo este un brand care prezintă varietate și opțiuni multiple, constant, celor care îi trec pragul magazinelor sau care aleg să cumpere online. Accesoriile diverse, stilurile, culorile, multitudinea de opțiuni au făcut din locațiile noastre adevărate destinații de cumpărături, atât pentru stiliști de modă și creatori de conținut, mereu în căutarea accesoriilor potrivite pentru ședințele foto, dar și pentru cei în căutarea cadoului potrivit, mereu la un preț corect. În acest sezon ne adresăm tuturor prietenelor brandului cu mesaje motivaționale, prin care ne dorim să subliniem faptul că fiecare este Most Wanted în viața ei, iar restul sunt doar accesorii. Noi suntem prioritate, restul sunt trecătoare. Intrăm într-un magazin, ne încântă, probăm, cumpărăm ceea ce ne bucură și ni se potrivește. E important să ținem pasul cu noi, nu cu moda. – Laura Nicolau, PR & Marketing Manager Meli Melo Paris.

Campania include TOMBOLA sezonului care se va desfășura în perioada 05-30.09.2022, în magazine și online, în cadrul căreia vor fi oferite 3 premii constând în pachete de răsfăț, susținute de Country Spa Health & Beauty Retreat (countryspa-retreat.ro)

În urma unei achiziții, online sau offline, indiferent de valoarea acesteia, fiecare client va fi îndrumat spre formularul online de înscriere. În magazin se vor distribui flyere cu indicații despre tombolă.

Meli Melo – Paris este cea mai mare rețea de magazine cu bijuterii și accesorii din România, pentru publicul feminin, fiind prezentă în marile orașe din țară, dar și din Republica Moldova. Brandul și-a extins activitatea și în domeniul home & deco, prin lanțul de magazine Meli Melo deco.