Preparate gătite de la Auchan, disponibile pentru comandă prin Takeaway
#auchan #coresi #gastro #hipermarket Auchan #livrare la domiciliu #meniul zilei #prânz #preparate tradiționale #takeaway.com

Acum este mai ușor să îți savurezi prânzul preferat din bucătăria Auchan, oriunde ai fi!

Auchan și-a extins serviciile de livrare la domiciliu printr-un parteneriat cu platforma Takeaway.com. Astfel, peste 40 de feluri de mâncare, gătite în bucătăriile Auchan, pot fi comandate online prin platforma Takeaway, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Gama de preparate disponibilă pentru livrare la domiciliu cuprinde zeci de feluri de mâncare din bucătăria românească tradițională: meniuri diferite în fiecare zi, de luni până duminică, la doar 15.99 lei, ciorbe, friptură, garnituri, salate și sendvișuri, precum și deserturi, cum ar fi prăjitura cu cremă de brânză și lămâie sau prăjitura cu mousse de ciocolată.

Preparatele sunt gătite zilnic, cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate, în laboratoarele specializate de gastronomie tip restaurant din Auchan, de către bucătari specializați, respectând rețetele create de chefii Auchan și toate standardele și procedurile de calitate și securitate alimentară.

Îți dorim poftă bună!