Descoperă noul serviciu Personal Shopper la Coresi!

De câte ori ți s-a întâmplat să deschizi dulapul cu haine, să stai și să te uiți lung la zecile, poate sutele de articole de îmbrăcăminte, dar să nu știi cu ce să te îmbraci? Ai avut vreodată sentimentul acela cunoscut de „prea multe haine, nimic de purtat”? Dar sentimentul că ai avea nevoie de o schimbare în garderobă, dar nu ai avut curajul să încerci stiluri noi?

Toate nesiguranțele tale legate de garderoba și stilul tău au o rezolvare simplă: serviciul Personal Shopper. Olga Shevtsova, stilistul nostru de la Coresi Shopping Resort, vine în ajutorul tău cu sfaturi, trucuri și recomandări utile pentru dezvoltarea stilului tău personal. Ești pregătită să arăți și să te simți superb?

Hai să facem cunoștință cu Olga!

Olga Shevtsova, stilist practicant, creator de imagine și consultant de modă, este absolventă 3 Colours Rule Academy, o academie ambițioasă de stil și modă din Londra. De-a lungul anilor, Olga a căpătat experiență ca ilustrator de modă, jurnalist de modă și manager de artă.

„Dress for success”

„Îmbracă-te pentru succes” este mantra ei. Scopul ei este să te facă să te simți unică, știe exact cum să îți descopere stilul și să creeze imaginea ta personală, să găsească legătura între interiorul tău și reflexia ta în oglindă, să îți arate cum să fii tu însuți, să te iubești așa cum ești.

Imaginează-ți că te trezești dimineața, te uiți pe fereastră, iar în funcție de vreme și de mood-ul tău din ziua respectivă, îți compui repede un outfit. Te pregătești, ieși pe ușă, iar în drumul tău spre birou, oamenii îți zâmbesc. Te simți sigură pe tine, îți place ceea ce porți și te simți în largul tău pe toată durata zilei. Sună bine? Nu e greu de realizat!

Tot ce ai nevoie este să dai un refresh garderobei, să scapi de hainele și de modul de gândire care stau în calea transformării stilului tău și să-ți îmbogățești garderoba cu acele piese cheie care te reprezintă, care pot fi purtate în nenumărate moduri și în care te simți cu adevărat bine. Lasă-te pe mâna stilistului nostru! Portofelul tău îți va mulțumi că vei înceta să cumperi atâtea haine care nu ți se potrivesc 

Prin serviciul Personal Shopper de la Coresi îți poți rezerva o sesiune de consultanță alături de Olga Shevtsova. Ce înseamnă asta?

Discuți cu stilistul nostru, stabiliți o zi și o oră la care veți merge împreună la shopping, iar ținând cont de personalitatea ta, de gusturile și preferințele tale, ea te va ajuta să îți cumperi câteva piese care să îți completeze garderoba într-un mod inteligent.

Ce trebuie să faci pentru a te programa?

Completează cu datele tale formularul alăturat, iar Olga te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili toate detaliile legate de sesiunea de shopping!

Care este costul unei sesiuni de consultanță fashion?

O sesiune de consultanță fashionpentru adulți costă 300 de lei.

O sesiune de consultanță fashionpentru adult+copil costă 500 de lei.

Fii stylish, fii tu însăți!

Concurs

Te-ai înscris pentru o ședință individuală de fashion cu Olga? Dacă ești norocoasă, o poți câștiga!

Toți cei care completează formularul de mai sus, intră în tragerea la sorți săptămânală pentru câștigarea unei sesiuni de shopping cu stilistul nostru, în valoare 300 de lei. În fiecare luni, din lista celor înscriși, vom extrage o persoană care va beneficia de o ședință gratuită de fashion.

Citește regulamentul concursului AICI.

Câștigători

21 iunie 2021 – Iordache Maria Mădălina

28 iunie 2021 – Maria Pomana

05 iulie 2021 – Rosu Ramona, Gaveniuc Andrei Ioan, Mihalache Catalina

12 iulie 2021 – Vranceanu Roxana Corina

26 iulie 2021 – Lazurca Amalia