Pump Track Coresi

Ai văzut cel mai cool colț al Cartierului? Este locul perfect unde poți să-ți încerci abilitățile de biker pe noua pistă de pump track de la Coresi! Este cel mai mare proiect regional de pump track compus din trei piste cu grad de dificultate diferit.

Pistele de pump track sunt o atracție atât pentru copii, adolescenți, dar și pentru adulti și au devenit o modalitate excelentă de petrecere în mod activ a timpului liber. Pot fi folosite cu  biciclete, trotinete și skateboarduri. Utilizarea unei piste pump track  este o metodă foarte bună de antrenament, coordonare motorie și îmbunățățire a echilibrului.

Coresi App

Iată că a sosit un moment mult așteptat pentru întreaga comunitate a Cartier Coresi (clienți, angajați, rezidenți și parteneri comerciali) – lansarea unui nou serviciu digital în care să fim cu toții parteneri activi!

Proiectul digital este   menit să adauge valoare de loializare și engagement în relația Coresi cu fiecare categorie de clienți și parteneri comerciali, fiind, de asemenea, o nouă platformă de brand awareness pentru comercianți și de comunicare în cadrul comunității. Coresi App va oferi  o experiență digitală unică și personalizată de shopping și community engagement, reunind un eco-sistem integrat de servicii și beneficii atât pentru comunitatea Cartier Coresi (rezidenți sau angajați), cât și, în viitorul apropiat, pentru vizitatorii locali și regionali.