Ascultă noul single R3HAB – Ones You Miss la Radio Coresi

Cel mai recent single R3HAB îl poți asculta acum și la Radio Coresi. Singel-ul se numește <<Ones you miss>> și a fost lansat în ultimele zile ale anului trecut. „La finalul anului, facem o retrospectivă și ne sărbătorim reușitele, dar momentele care înseamnă cel mai mult pentru mine sunt cele cu familia, prietenii și fanii mei. Îmi doresc ca prin această piesă să-i anunț pe toți cei pe care-i iubesc că abia aștept să fim împreună din nou”, a spus R3HAB. Noul single <<Ones you miss>> are aproape un milion de vizualizări pe Youtube.

• About R3HAB

DJ-ul și producătorul de origine olandezo-marconă R3HAB, Fadi El Ghoul, și-a construit drumul prin muzica dance în ultimul deceniu. De la remixul său remarcabil pentru piesa Give me everything – Afrojack & Pitbull & Ne Yo, până la imnurile sale dance, precum All around the world (La La La) și Lullaby, care a strâns pentru 600 de milioane de streamuri, și la colaborările cu ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson, Timmy Trumpet și muți alții, R3HAB a demonstrat că este unul dintre cei mai talentați și vizionari artiști din industrie.

  • Un milion de streamuri

În 2016, și-a fondat label-ul CYB3RPVNK, care a trecut de un milion de streamuri în catalogul său în primii doi ani de la lansare. R3HAB continuă să se dezvolte și își diversifică sound-ul lucrând cu diferiți artiști din întreaga lume, experimentând diverse genuri, de la hip-hop la pop, în toate colaborările sale. Acesta își continuă călătoria în muzică și se folosește în permanență de talentul său artistic înnăscut și de atitudinea inovatoare.

  • R3HAB, locul 13 în clasamentul DJ Mag Top 100

De curând, R3HAB a urcat în clasamentul DJ Mag Top 100, cel mai important clasament de profil din lume, și ocupă locul 13 în topul celor mai apreciați și ascultați DJi din lume.