Noua piesă SICKOTOY – “Runnin’ Out Of Love” se aude la Radio Coresi!

SICKOTOY revine cu o nouă producție dance alături de Nethy Aber. “Runnin’ Out Of Love” este o piesă despre jocul fragil al iubirii. Fiecare mișcare a celor doi îndrăgostiți din povestea piesei îi aduce mai aproape de finalul poveștii. Ritmurile melodiei sunt dansante și pline de energia specifică cluburilor de noapte.

Versurile și muzica au fost compuse de către Ásdís María Víðarsdóttir, Greg Taro și Alex Cotoi, iar de producția piesei s-a ocupat integral Alex Cotoi. Lyric video-ul este realizat de Mihai Sighinaș.

SICKOTOY este unul din cei mai prolifici producători muzicali pe care i-a dat România. Omul din spatele proiectului SICKOTOY este Alex Cotoi care a obținut și un Grammy pentru “The Best Latin, Rock & Urban Alternative Album” împreună cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru piesa “Baddest Girl in Town”. Debutul lui SICKOTOY a fost împreună cu Minelli cu piesa “Addicted” care a obținut locul întâi în Top Shazam România. Piesa a fost îndrăgită și de radiourile locale, rămânând pentru 12 săptămâni în Top 5 Media Forest România. Următoarele lansări au fost auzite în toată lumea. Aici vorbim de piese precum “You Don’t Love Me” cu Roxen, “Dum Dum” cu Ilkay Sencan, “VKTM” cu INNA și TAG, sau “Touche” împreună cu Misha Miller. Ultima lansare “Papa” alături de INNA (regina dance-ului din România) și Elvana (pop-star în Albania) a ajuns în topurile internaționale. 

Nethy Aber vine cu un spirit fresh și mult chef de dans în această industrie. A lansat doua single-uri „Bad Highs” și „How Low”, iar această ultimă piesă, “Runnin’ Out Of Love”, este fix ce ai așteptat anul acesta.