”BRAȘOVUL PREGĂTIT” – FUNDAȚIA COMUNITARĂ BRAȘOV LANSEAZĂ O CAMPANIE DE STRÂNGERE DE FONDURI PENTRU DOTAREA DE URGENȚĂ A SPITALULUI DE BOLI INFECȚIOASE DIN BRAȘOV

Fundația Comunitară Brașov lansează apelul ”Brașovul pregătit”, destinat strângerii de fonduri pentru dotarea de urgență a Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov.

În acest moment, resursele de echipamente și materiale sunt sub limita necesară în contextul pandemiei COVID-19.
Realitatea de acum arată că suntem fără materiale medicale, fără spațiu de primire a bolnavilor, fără șansă la viață.
Fiecare brașovean sau companie locală poate contribui pentru a reuși împreună, într-un timp record, să dotăm spitalul. Fiecare moment contează.

Inițiativa vine ca răspuns la nevoile Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov care este deja implicat în procesul de identificare și vindecare a persoanelor îmbolnăvite cu noul virus. COVID-19 se răspândește rapid, este foarte contagios. Riscul de deces este în jur de 5%, dar tratarea persoanelor diagnosticate implică multe resurse din partea spitalelor, resurse limitate și înainte de declanșarea pandemiei.
În acest moment, fiecare cetățean poate face diferența. Sisteme sanitare solide din Europa s-au zdruncinat fără precedent, reușind cu greu să gestioneze criza sanitară.

Este momentul să contribuim fiecare pentru binele tuturor, cât mai repede posibil până epidemia nu se răspândește mai mult. Este timpul pentru a acționa cu RESPONSABILITATE, EMPATIE și SOLIDARITATE.

https://brasovulpregatit.fundatiacomunitarabrasov.ro/