Relaxare, sport și distrație în aer liber împreună cu prietenii, colegii și familia. Te așteptăm la Coresi să profiți de locurile special amenajate pentru timpul liber. Ai la dispoziție un skatepark, teren de baschet, fotbal, handbal, mese de ping pong, special amenajate pentru cei pasionați de sport și de mișcare, dar și zone de relaxare cu băncuțe pentru cei care vor să mănânce prânzul, să citească o carte sau să stea de vorbă cu prietenii.

Skatepark Coresi

Skatepark-ul Coresi a reușit să creeze o adevărată comunitate a iubitorilor acestui sport. De la începutul primăverii și până târziu în toamnă, pasionații de skateboard pot exersa zi de zi. Este locul ideal pentru a practica fără probleme stilul de skateboarding preferat. Comunitatea de skateri a organizat, la Coresi, diverse demonstrații, dar și competiții de profil.

Pump Track Coresi

Ai văzut cel mai cool colț al Cartierului? Este locul perfect unde poți să-ți încerci abilitățile de biker pe noua pistă de pump track de la Coresi! Este cel mai mare proiect regional de pump track compus din trei piste cu grad de dificultate diferit. Pistele de pump track sunt o atracție atât pentru copii, adolescenți, dar și pentru adulti și au devenit o modalitate excelentă de petrecere în mod activ a timpului liber. Pot fi folosite cu  biciclete, trotinete și skateboarduri. Utilizarea unei piste pump track  este o metodă foarte bună de antrenament, coordonare motorie și îmbunățățire a echilibrului.

Leisure

După o sesiune de cumpărături sau după ce ai văzut un film cu prieteni vă puteți relaxa împreună în aer liber. Poate vrei să citești liniștit câteva pagini dintr-o carte pe care tocmai ai cumpărat-o din Coresi. Le poți face pe toate în zonele de relaxare care îți stau la dispoziție. 

Terenul de sport

Fotbal, baschet, handbal, volei sau ping pong, indiferent de sportul pe care îl preferi poți să îl practici la Coresi. Zona special amenajată pentru iubitorii de mișcare se bucură de toate dotările necesare și respectă normele de securitate.

Chiar dacă nu ai venit pregătit și nu ai minge de fotbal sau baschet, d exemplu, poți împrumuta de la Biroul de Informații din Coresi. Și pasionații de ping pong pot împrumuta palete și mingea de la infodesk Coresi. Terenul de sport de la Coresi a devenit, de-a lungul anilor, locul unde tinerii de la cluburile sportive din Brașov au venit să își desfășoare antrenamentele săptămânale și au organizat chiar și mici competiții.