Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal

1.    Cine suntem

CEETRUS /.

2.    Date personale pe care le prelucrăm

CEETRUS este un operator de date cu caracter personal, împreună cu Facebook în calitate de operator asociat. Relația dintre noi este gestionată de Anexa de Protecție a Datelor (Data Protection Addendum) operator – operator asociat disponibilă aici: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum

Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

 • Nume și prenume
 • Facebook ID
 • Telefon
 • Adresă de livrare premiu
 • Postare voluntară pe pagina CEETRUS.
 • Evaluarea unei locații CEETRUS

Pentru detalii privind datele cu caracter personal colectate de către Facebook vă rugăm vizitați https://www.facebook.com/policy.php.

3.    De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

În temeiul respectării termenilor și condițiilor unui concurs de Social Media CEETRUS:

 • Nume și prenume – ne trebuie această informație pentru a vă contacta
 • Facebook ID – ne trebuie această informație pentru a vă contacta
 • Telefon – ne trebuie această informație pentru a vă contacta
 • Adresă de livrare premiu – ne trebuie această informație pentru a vă putea livra premiul

În temeiul interesului legitim de a oferi răspunsuri la postările pe pagina CEETRUS:

 • Nume și prenume – ne trebuie această informație pentru a ști cu cine discutăm
 • Facebook ID – ne trebuie această informație pentru a ști cu cine discutăm
 • Postare voluntară pe pagina CEETRUS – aici puteți pune informații care să cuprindă inclusiv date cu caracter personal nesolicitate. Postarea trebuie să respecte regulile Facebook. Pentru datele cu caracter personal ce pot să fie cuprinse în postare (imagini, nume etc) sunteți operator de date cu caracter personal și sunteți responsabili de respectarea tuturor principiilor GDPR ce se aplică operatorilor de date cu caracter personal.
 • Evaluarea unei locații CEETRUS – folosim această informație opțională pentru a ne îmbunătăți serviciile

4.    Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în cadrul companiei CEETRUS situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc pe serverele Facebook.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pentru concursuri mai sunt prelucrate și de tragerilasorți.ro. Către acest serviciu sunt transmise doar date pseudonimizate, ID-uri ale unor participanți la concurs.

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul evaluărilor mai sunt prelucrate și de către Customer Labs, DADE Media Cons, MAGISTER Ludi și Popa Vlad în calitate de persoane împuternicite pentru CEETRUS România, firme ce oferă serviciile de centralizare feedback-uri și de răspuns la feedback-uri.

Datele dvs cu caracter personal sunt de asemenea prelucrate de către Facebook în calitate de operator. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal vă rugăm consultați politica Facebook de prelucrare a acestor date la https://www.facebook.com/policy.php

5.    Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul postărilor sau evaluărilor de pe pagina de Facebook vor fi păstrate indefinit sau până când decideți să vă ștergeți postarea sau să solicitați ștergerea datelor dvs cu caracter personal.

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul concursurilor vor fi păstrate timp de 3 luni de zile de la încheierea concursurilor.

Facebook în calitate de operator ține aceste date în conformitate cu politica lor de prelucrare a datelor ce poate fi consultată la https://www.facebook.com/policy.php

6.    Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la [email protected].

Dacă doriți să înaintați  o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail [email protected]. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care Facebook le deține despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor conform politicii lor de prelucrare a datelor cu caracter personal. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm contactați https://www.facebook.com/policy.php

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.