Cartier Coresi reprezintă unitatea celor trei enități dezvoltate de Ceetrus: Coresi Shopping Resort, Coresi Avantgarden (alături de Kasper Development) și Coresi Business Campus (alături de Ascenta). Cartier Coresi reprezintă cel mai mare proiect de regenerare urbană din România.  Scopul nostru este ca acesta să devină un loc de întâlnire între inovație, curaj antreprenorial și atitudine comunitară în sprijinul oamenilor. 

Cartier Coresi joacă un rol cheie în dezvoltarea economică și teritorială a orașului. Proiectul are o suprafață de 120 ha și reprezintă 10% din suprafața utilă a  orașului Brașov. Avem oportunitatea de transformare a peisajul urban de aceea ne provocam să lucrăm în continuare la masterplan în scopul dezvoltării următorilor ani și îmbunătățirii mixului de funcționalități, de experiențe de viață în cartier.

Toate acestea reunesc zilnic, intr-un eco-sistem integrat,  aproximativ 9000 de oameni care lucrează sau locuiesc în Cartier Coresi. O dezvoltare a cartierului în armonie cu orașul și cu regiunea. Răspundem continuu nevoilor actuale şi viitoare ale cetăţenilor şi a stilului lor de viaţă. Ne-am inspirat din trecut pentru a pregăti viitorul. Patrimoniul arhitectural a fostei Platforme Industriale Tractorul, cât și simboluri ale istoriei, culturii, tradițiilor și vieții sociale a orașului creează un dublu sens de proprietate asupra cartierului.

DESPRE CORESI SHOPPING RESORT

Datorită anvergurii sale, poziției geografice și ofertei comerciale unice, Coresi Shopping Resort este centrul comercial de referință al Brașovului și al regiunii.

Acesta oferă atât localnicilor, cât și turiștilor o alternativă la centrul vechi al orașului, fiind punctul de atracție și de animație al Brașovului. 

LOCUL DESTINAT SHOPPING-ULUI ȘI PETRECERII TIMPULUI LIBER

Coresi este un centru primitor, spațios, modern, proiectat la standarde prietenoase cu mediul înconjurător.

Centrul a fost deschis în martie 2015, în cadrul unui weekend plin de evenimente dedicate locuitorilor din Brașov și regiune. Coresi Shopping Resort este suma unui design arhitectural inovator, inspirat din viaţa Braşovului, cu şi pentru comunitate.

Coresi este despre oameni, despre bucuria de a fi împreună și despre pasiunile care ne unesc. De peste de 5 ani construim zi de zi momente fantastice și creăm amintiri și experiențe memorabile împreună cu toți cei care ne calcă pragul.

Coresi reprezintă o promisiune îndeplinită față de brașoveni. În 2015 ne asumam realizarea celui mai mare proiect de regenerare urbană din România. Dar dincolo de cifre și promisiunea unui spațiu comercial pentru toți, Coresi este despre pasiune și oameni.

PROIECT DEZVOLTAT ÎN ARMONIE CU ORAȘUL ȘI REGIUNEA

Încă de la deschidere, ne-am consolidat rolul și misiunea care ne definesc cel mai bine: partener de încredere al comunității.  Curiozitatea și motivația de a căuta și valorifica resursele Brașovului și de a promova inițiative și oameni care sunt motoare ale schimbării, ne încurajează să fim prezenți mereu în viața orașului, dincolo de limitele fizice ale centrului comercial. Noi, cei de la Coresi avem un scop bine definit: să dezvoltăm un proiect în armonie cu orașul și regiunea și să răspundem continuu nevoilor actuale şi viitoare ale brașovenilor şi a stilului lor de viaţă. Obiectivul nostru este simplu: oameni bucuroși și mândri de locul în care trăiesc sau în care aleg să își petreacă timpul liber.

BUCURIA DE A FI ÎMPREUNĂ

La Coresi Shopping Resort, bucuria de a fi împreună ne motivează să fim mereu alături de oameni și în pas cu tendințele, așa că te așteptăm cu un mix atractiv de branduri, evenimente și relaxare pentru toată familia!

Deoarece Coresi se află într-una dintre zonele în plină dezvoltare a orașului, drumul pe jos la noi este ușor și accesibil. Centrul comercial te întâmpină cu trei căi de acces: două din strada Zaharia Stancu, iar încă una din strada 13 Decembrie.

Poți accesa rapid centrul comercial și dacă ne vizitezi cu mașina. Ai la dispoziție cele patru intrări în parcarea Centrului Comercial: din strada Zaharia Stancu, din strada 13 Decembrie, din strada Tudor Arghezi sau din Henri Coandă. Iar dacă alegi transportul în comun, poți ajunge aici cu oricare dintre liniile disponibile în cele cinci stații din împrejurimea centrului comercial Coresi: liniile 2, 7, 8, 9 și 15.