Unde găsești ATM-urile din Coresi?

Click mai jos pentru a deschide o lista completa cu ATM-urile din Coresi Shopping Resort.

BCR – intrare Starbucks

BCR (sucursala bancă) – linia
Auchan

BRD – Intrare H&M BRD – intrare Auchan

Banca Transilvania (sucursală bancă) – Intrare H&M

Bitcoin – intrare Starbucks (momentan indisponibil)

Euronet – Intrare H&M

Garanti Bank – intrare
Starbucks

ING – în apropierea cafenelei Tucano, proximitatea magazinelor Sephora, Nike, Pandora

>> Vezi mai mult
>> Închide

Unde găsești curățătoria și care este programul?

Detalii despre curățătoria din Coresi, program locația
Curățătoria Total Wash se află pe linia de magazinelor Auchan și este deschisă în fiecare zi de luni până duminică în intervalul 10:00 – 22:00.
>> Vezi mai mult
>> Închide

Info Desk / Biroul de informații

Descriere activitate și facilitățile puse la dispoziție

Te ajutăm cu multă plăcere!

La Biroul de Informații poți să afli răspunsurile la întrebările cele mai frecvente. Colegele de la infodesk te pot ajuta să afli unde se află magazinele tale preferate, poți împrumuta cărucioare pentru copii, jocuri de echipă sau de societate, de aici poți procura cardul de activare pentru stația electrică.

Tot de la biroul de informații poți intra în posesia premiilor câștigate la concursurile și campaniile organizate de Coresi Shopping Resort. Tot aici primim sugestiile și de ce nu reclamațiile de la voi.

Orice feedback este binevenit.

>> Vezi mai mult
>> Închide

Unde găsești croitoria și care este programul?

Click mai jos pentru a vedea localizarea și programul

Croitoria este deschisă în fiecare zi, între orele 10:00 și 22:00, iar locația acesteia este pe degajamentul din zona Gastro Punct Auchan.

>> Vezi mai mult
>> Închide

Stație de încărcare auto

Detalii tehnice, localizare, program de funcționare, procedura de încărcare

Ai mașină electrică? De acum o poți încărca la Coresi în timp ce îți faci cumpărăturile, vezi un film sau iei masa cu prietenii.

Stația de reîncărcare pentru automobile electrice îți stă la dispoziție în fiecare zi, între orele 10:00 și 22:00. Tot ce trebuie să faci este să iei cardul de activare de la biroul de informații din Piața cu Copaci. Stația de încărcare este situată în parcarea din fața intrării 3, mai exact în apropierea cafenelelor Tucano și Come Back. Zona este marcată cu verde, în special pentru mașinile electrice. Acestea au la dispoziție, momentan, trei locuri amenajate și semnalizate. Iată și câteva detalii tehnice despre stația de reîncărcare:

Model: DELTA Electronics 25kW în current continuu Putere de 25 kW în curent continuu; Maxim 3,5 ore pentru încărcarea completă a bateriei Jaguar I-Pace (90kW) în condiții optime; Conexiune Ethernet și aplicație mobilă pentru urmărirea facilă a sesiunilor de încărcare; Compatibilă cu orice automobil electric cu conector CCS 2 (combo)/ CHAdeMo; Încărcare de până la 10 ori mai rapidă față de o priză casnică obișnuită.

Detalii tehnice: Capacitate de încărcare per conector – 25kW, CC Mod de încărcare – Mod 4, Mod 3 Tip conector – Tip CCS2/ CHAdeMo Număr conectori – 2 conectori cu cablu de 4m Capacitate de conectare – 400Vac; 50Hz; Trifazat / L1,L2,L3,N,PE Certificări Conectare – IEC 61851-1, EC 61851-23 Autentificare – ISO/IEC 14443 Type A/B RFID for user authentication Comunicare standard – Ethernet (standard)

>> Vezi mai mult
>> Închide

Cărucioare pentru copii

Serviciul, locul unde se găsesc cărucioarele și mecanismul prin care pot fi împrumutate

Cărucioarele pentru copii pot fi împrumutate de la Biroul de Informații doar de către clienții centrului comercial și numai pentru copii mai mici de cinci ani.

Pentru a împrumuta un cărucior părinții trebuie să completeze un formular disponibil la InfoDesk Coresi. Căruciorul poate fi utilizat doar în interiorul Coresi Shopping Resort.

>> Vezi mai mult
>> Închide

Jocuri de societate la Coresi Shopping Resort

Jocuri de societate, baschet, fotbal, ping pong, foosball.

Ești cu prieteni la mall și vreți să jucați fotbal, baschet sau ping pong? Profită de terenul de sport. Noi vă punem la dispoziție mingiile pentru fotbal sau basket și chiar un set de palete pentru ping pong. Le găsești la Infodesk

Distracția poate continua și în interior la cele două mese de foosball din Coresi. Una disponibilă în Food Court și cealaltă la Ocolul Însori. Mingiile de foosball sunt disponibile tot la Biroul de Informații din Coresi

>> Vezi mai mult
>> Închide