Câștigă o invitație dublă la Spectacolul Peter Pan!

Pentru că Ziua Copilului nu durează doar o zi, ci o lună întreagă, am pregătit un nou concurs dedicat celor mici.

Opera Brașov pune la bătaie o invitație dublă la spectacolul Peter Pan, ca să vă bucurați de o seară de poveste la teatru, ca în vremurile bune!

Ce trebuie să faci pentru a participa?

Accesează pagina de Facebook Coresi Shopping Resort, caută postarea de concurs și scrie în comentarii “Vreau la Peter Pan!“.

Atât de simplu! Comentezi și intri în tragerea la sorți pentru câștigarea premiului. Extragerea va fi făcută vineri, 4 iunie 2021, cu ajutorul platformei tragerilasorti.ro. Ce zici, ne vedem la teatru?

Citește regulamentul concursului AICI.

Detalii despre spectacol:

Sâmbătă, 5 iunie 2021, de la ora 17.00, în Sala Operei Brașov, cei mici sunt invitați, desigur, împreună cu părinții și bunicii, la premiera spectacolului „Peter Pan”, pe muzica lui Laurențiu Profeta și libretul scris de Eugen Rotaru, după James Matthew Barrie!

Este cea de-a treia nouă montare, în vreme de pandemie, a Operei Brașov, după „Sânge vienez”, opereta lui J. Strauss-fiul, în regia Andei Tabacaru și „Anotimpurile”, baletul pe muzică de A. Vivaldi și A. Piazzolla, în coregrafia lui Alexandru Fotescu. Iată că a venit și rândul copiilor, cei la care ținem atât de mult și de care ne-a fost foarte dor să îi auzim fremătând și umplând cu voioșie sala noastră de spectacole.

Peter Pan, băiatul care nu vrea să crească mare, și-a pierdut umbra. Wendy îl pândește și chiar îl așteaptă pe Peter Pan, deoarece are un secret: ea este cea care a găsit umbra lui Peter Pan și, pentru a-l ajuta, ea îi va coase umbra, ca Peter să nu o mai piardă. Peter Pan îi invită pe Wendy și pe frățiorii ei în „Țara de Nicăieri”, o țară a visurilor și a întâmplărilor minunate, unde pot ajunge doar în zbor. În țara de nicăieri, însă, sunt și pericole: Căpitanul Hook, dușmanul lui Peter Pan și Crocodilul Tic-Tac, care îl urmărește pe Căpitan. Ajunși în Țara de Nicăieri, Wendy acceptă să devină mama tuturor copiilor aduși în acel loc și se alege drept răsplată cu o casă. Cântecul ei le trezește celor doi frați (John și Michael) un dor aprins de casa părintească și cu toții își doresc să se întoarcă la părinții lor. Peter Pan nu li se va alătura, dar îi va ajuta să se salveze. „Fiecare dintre noi am avut un Peter Pan care ne salva de reguli și era visul nostru de libertate. Peter Pan este un vis, o speranță că vom fi bine, că vom fi mari și puternici și le vom ști pe toate și nimeni și nimic nu ne va putea opri din drumul nostru. Haideți să închidem pentru o clipă ochii și să ne aducem aminte de copilărie. Haideți să ne lăsăm cuprinși de bucuria amintirilor și să parcurgem împreună această minunată poveste a lui Peter Pan, acest vis pe care cu toții l-am trăit”, afirmă regizorul spectacolului, Iulian-Ioan Sandu.

Distribuția:

 • Peter Pan – Emil Dumbravă, Marius Tămășanu
 • Wendy – Alina Ichim, Mihaela Marele
 • John – Andromeda Nemeș, Irina Iftene
 • Michael – Mădălina Lucaciu, Daniela Surdeanu
 • Mama – Simona Manole, Geanina Tomescu, Anca Panait 
 • Tata – Dan Ionescu, Paul Tomescu
 • Căpitanul Hook – Ștefan Schuller, Lorand Cristian
 • Crocodilul – Sonia Hazarian, Cristina Roșu
 • 4 Copii pierduți – Valer Lucaciu, Daniel Vâlcoci, Florin Grama, Mihai Burlacu
 • 4 Pirați – Adrian Scriminț, Matei Rada, Toma Eduard, Ștefan Dascălu
 • 5 Zâne – Anamaria Boancă, Melania Condoiu, Diana Drăgan, Valentina Mirică, Raluca Șut

Regia: Iulian-Ioan Sandu

Scenografia: Rodica Garștea

Coregrafia: Alexandru Fotescu

Mișcarea scenică: Cristina Rotundu

Asistent regie: Lăcrămioara Schuller

Pregătirea muzicală: Sena Ducariu, Dragoș Mihai Cohal

Regie scenă: Marilena Aldea

Află cine a câștigat invitația dublă la spectacol!

Urmează un weekend de poveste pentru unul dintre norocoșii care au participat la concursul dedicat celor mici!

Felicitări, Zodila Adina, ai câștigat o invitație dublă la spectacolul Peter Pan de la Opera Brașov. Îți poți ridica premiul direct de la de la casieria Operei de pe strada Bisericii Române.

Mulțumim tuturor celor care au participat!