Descoperă codul câștigător și participă la tombola Festivalului Copilăriei!

Au fost incluși în extragere doar participanții care au selectat în aplicație COD SECRET: Coresi Summer Party 2024. Acesta fiind codul indicat timp de două săptămâni pe ecranele digitale din Coresi.

Câștigătorul este:

Nr. înscriere 10250 (cod extras)

Tombola: Festivalul Copilăriei

Barbieru Florin

COD SECRET: Coresi Summer Party 2024

Data înscrierii: 5/26/24, 7:53 AM

Mulțumim tuturor participanților și felicitări câștigătorului.

Premiul poate fi ridicat, în termen de 7 zile, de la Biroul de Informații din Coresi.

 

De 1 iunie, bucuria copilăriei se transformă într-un festival colorat la Coresi! Iar pentru că nicio sărbătoare nu ar fi completă fără jocuri, provocări și concursuri cu super premii, ți-am pregătit și de data aceasta o tombolă jucăușă!

Descoperă codul secret care îți poate aduce un iPhone 15 Pro Max! Pe perioada tombolei, fii cu ochii pe ecranele digitale din Coresi Shopping Resort pentru a descoperi codul secret. Acest cod magic este cheia către marele premiu!

Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie la tombolă este să descarci aplicația Coresi din App Store sau Play Store, să îți creezi un cont, dacă nu ai deja unul, să accesezi secțiunea dedicată concursului și să alegi din lista prestabilită codul secret.

Doar unul dintre codurile listate este câștigător, așa că fii atent și urmărește indiciile! După ce selectezi codul corect, ești automat înscris în tombolă.

Un participant se poate înscrie o singură dată în tombolă în baza unui cont de utilizator.

Concursul se desfășoară în perioada 24 mai – 6 iunie 2024, iar extragerea câștigătorilor va avea loc în data de 7 iunie, până la ora 18:00, și anunțată atât aici, în pagina de concurs, cât și în Coresi App și pe conturile de Facebook și Instagram Coresi Shopping Resort.

Citește regulamentul concursului AICI.

Înscrie-te și trăiește alături de noi bucuria copilăriei!