Folosește, reciclează, creează. Construiește orașul viitorului din materiale reciclabile!

Folosește, reciclează, creează! Tu cum îți imaginezi orașul viitorului?

Este simplu să fii creativ atunci când poți vedea lucrurile într-un mod diferit. Iar un mod de gândire diferit se formează încă din copilărie!

În luna aniversară, Coresi Shopping Resort lansează o provocare pentru școlile din județul Brașov. Căutăm o echipă creativă, plină de inspirație, imaginație și responsabilitate față de mediul înconjurător, o echipă de mici creatori care își imaginează diferit viitorul orașului în care trăim.

Cum participi la concurs?

Realizează împreună cu colegii tăi de clasă macheta „orașului viitorului”, cu dimensiunile de 1 m x 1 m, utilizând exclusiv materiale reciclate sau/și reciclabile.

Pentru înscrierea în concurs, trimite poze cu creația voastră până în data de 31 mai 2023, ora 23:59, la adresa de email: [email protected].

Care sunt premiile?

Proiectul câștigător va beneficia de sponsorizare în valoare de 2.000 Euro pentru clasa/proiectul câștigător, precum și de amenajarea unui loc de relaxare și educație ecologică în cadrul școlii, în valoare de 3000 Euro (mobilier urban și happy life). În plus, proiectul desemnat câștigător va fi expus în Coresi Shopping Resort!

Valoarea totală a premiilor este de 5.000 Euro.

Cum va fi desemnat câștigătorul?

Proiectul cu cel mai mare număr de voturi, preferatul publicului, va fi cel câștigător.

Perioada de votare a proiectelor va începe în data de 1 iunie. Pozele cu machetele realizate vor putea fi vizualizate și votate în Coresi App de către oricare persoană care deține un cont activ în cadrul aplicației.

În data de 10 iunie, până la ora 20:00, se vor număra voturile primite de fiecare proiect în parte. Proiectul cu cele mai multe voturi va fi declarat câștigător.

Campania este deschisă participării claselor de elevi 0-8 din județul Brașov, cu condiția ca unitatea de învățământ să dețină o asociație constituită juridic din în România, care respectă termenii și condițiile Regulamentului.

  • Înscrierea proiectelor:  07 martie – 31 mai 2023, până la ora 23:59
  • Votarea proiectelor: 01 iunie – 07 iunie 2023, până la ora 23:59
  • Anunțarea câștigătorului: 10 iunie 2023