Iată care sunt câștigătorii primei extrageri din JoculRecunoștinței

Știm că prietenia poate fi sărbătorită în orice zi și că orice moment ales de noi este potrivit pentru a celebra și a le mulțumi celor care ne sunt alături, cu sinceritare și simplitate.

#JoculRecunoștinței primii câștigători:

Carduri Cadou Coresi:

  1. Dana Loredana a câștigat un card cadou Coresi în valoare de 500 de lei și un al doilea un card cadou Coresi tot în valoare de 500 de lei pe care îl poate face cadou unuia dintre pretenii căruia a ținut să îi mulțumească.

Vouchere Benvenuti:

1 Voucher Benvenuti 100 lei Andreea Cătălina Donca
2 Voucher Benvenuti 100 lei Alina Maria Pascu
3 Voucher Benvenuti 75 lei Madalina Aliman
4 Voucher Benvenuti 75 lei Constantin Matei
5 Voucher Benvenuti 75 lei Delia Oprea
6 Voucher Benvenuti 50 lei Imireanu Sorinel
7 Voucher Benvenuti 50 lei Rodica Mihaela
8 Voucher Benvenuti 50 lei Lidia Dina

Premiile pot fi ridicate începând de joi, 3 decembrie 2020, între orele 10:00 și 21:00, de la Biroul de Informații din Coresi Shopping Resort.

 

Campania continuă. Adu și tu un zâmbet pe chipurile celor dragi! Alege trei persoane, etichetează-le în comentarii la postarea de concurs, fixată în partea de sus a paginii noastre de Facebook, și mulțumește-le, spunând de ce sunt importanți pentru tine și pentru ce le ești recunoscător. Adaugă la final hashtag-ul #ComunitateaLuiMulțumesc! Înregistrează un video sau scrie un mesaj de mulțumire dedicat lor și publică-l în comentarii la postarea de concurs!

Săptămânal, în perioada 23 noiembrie – 23 decembrie, poți câștiga unul dintre cele 10 premii speciale în valoare de 500 de lei pentru tine sau prietenii tăi. Și tot prin tragere la sorți vom desemna câștigătorii premiilor surpriză de la magazinele partenere Coresi.

Citește regulamentul AICI și participă la concurs!