Împreună suntem comunitate

Împreună Suntem Inima Orașului, iar comunitatea s-a aflat în prim plan, încă din momentul în care s-au scris primele cuvinte din povestea #BucurieiZideZi. Ajunși la mijlocul celui de-al 6-lea capitol de Coresi, în prezent numărăm peste 200 de campanii sociale în care ne-am implicat cu bucurie și peste 400 de parteneriate cu oameni și organizații dornice de a face bine.

Acum e rândul tău să te alături oamenilor activi din comunitate cu o idee sau o acțiune propriu zisă! Scrie-ne în comentarii tu cum te-ai implica sau cum te vei implica pentru sprijinul comunității, etichetează un prieten, o asociație sau menționează un proiect, adaugă la final hashtagul #ÎmpreunăSuntemInimaOrașului și poți câștiga, împreună cu persoana etichetată, câte un card cadou în valoare de 500 de lei!

Concursul se desfășoară în perioada 23 octombrie – 6 noiembrie și vor fi luate în considerare toate comentariile care îndeplinesc criteriile de mai sus, primite până pe 6 noiembrie. Cele două perechi de câștigători vor fi anunțate în cele două zile de vineri, 30 octombrie, respectiv 6 noiembrie. Succes!

Accesează pagina de Facebook Coresi Shopping Resort pentru a participa la concurs!

Regulamentul este disponibil aici.