Împreună suntem Comunitatea lui Mulțumesc

Câștigă două Carduri Coresi în valoare de 500 de lei fiecare, înainte de sărbători!

Cardul Cadou Coresi este instrumentul perfect pentru a aduce un zâmbet pe chipurile celor dragi în preajma Crăciunului!

#ÎmpreunăSuntemComunitateaLuiMulțumesc și vrem să te motivăm să fii mai recunoscător și să spui mai des #mulțumesc! Te invităm să intri în #JoculRecunoștinței și să răsplătești pe cineva drag pentru toate momentele frumoase pe care ți le oferă zi de zi!

Participă la concursul nostru și poți câștiga, împreună cu cineva drag ție, câte un card cadou în valoare de 500 de lei fiecare, pe care le veți putea folosi în magazinele partenere din Coresi – https://coresibrasov.ro/cardul-cadou

Tot ce trebuie să faci este să alegi 1, 2 sau 3 prieteni, să îi etichetezi în comentarii și să le mulțumești, spunând de ce sunt importanți pentru tine și pentru ce le ești recunoscător, apoi să adaugi la final #ComunitateaLuiMulțumesc!

Înregistrează un video sau scrie un mesaj de mulțumire dedicat lor și publică-l în comentarii la postarea de concurs de pe pagina noastră de Facebook!

Săptămânal, până în data de 23 decembrie, poți câștiga Cardul Coresi pentru tine și cineva drag! Și tot prin tragere la sorți vom desemna câștigătorii premiilor surpriză de la magazinele partenere!

Citește regulamentul AICI și participă la concurs!

Lista primilor câștigători: https://bit.ly/3qi92to