Împreună suntem Inima Orașului

De aproape 6 ani, inima Brașovului pulsează la Coresi Shopping Resort, iar comunitatea este forța care o activează.

Împreună suntem inima orașului, iar povestea #BucurieiZiDeZi a început în anul 2015. Vrem să celebrăm fiecare persoană care a fost alături de noi în tot acest timp, iar pentru asta ți-am pregătit un nou concurs!

Ajunși la mijlocul celui de-al 5-lea capitol, până în prezent, am numărat peste 2.500 de evenimente, 9 milioane de momente de distracție și 50 de milioane de fețe dragi care au participat cu bucurie împreună cu părinți, bunici, copii sau prieteni.

Acum e rândul tău să-ți împărtășești emoțiile, să alegi o persoană dragă care a făcut parte din povestea ta, iar noi vă premiem pe amândoi! Etichetează un prieten în comentarii la această postare, scrie-ne un eveniment la care ai participat de-a lungul celor 5 ani și jumătate de Coresi, adaugă la final hashtagul #ÎmpreunăSuntemInimaOrașului și poți câștiga împreună cu persoana aleasă câte un card cadou în valoare de 500 lei!

Prima etapă a concursului se desfășoară în perioada 09 – 23 octombrie 2020. Vor fi luate în considerare toate comentariile care îndeplinesc criteriile de mai sus, primite până pe 23 octombrie, ora 00:00.

Accesează pagina de Facebook Coresi Shopping Resort pentru a participa la concurs!

Regulamentul este disponibil aici.