Împreună suntem libertate

Mișcarea se numără printre pasiunile noastre și suntem mereu bucuroși să oferim oamenilor activi din comunitate un motiv în plus pentru a ieși din casă și a face sport.

Momentele de relaxare, sport și distracție în aer liber împreună cu prietenii, colegii și familia s-au numărat printre prioritățile noastre încă din faza de planificare a centrului comercial. Astfel, am pus la dispoziția voastră sala de fitness Belaqva, skatepark-ul, terenurile de baschet, fotbal, handbal, mesele de ping pong și zonele de relaxare cu băncuțe pentru cei care vor să savureze prânzul, să citească o carte sau să stea de vorbă cu prietenii la soare. Iar pentru cei care preferă să pedaleze, există traseele de bicicletă care unesc Coresi cu toate colțurile cartierului.

Ultima ediție a concursului Împreună Suntem Inima Orașului este dedicată oamenilor pasionați de sport, celor pentru care nu trece o zi fără să facă mișcare.

Scrie-ne în comentarii tu cum îți petreci timpul liber și ce sporturi practici, etichetează un prieten cu care îți place să faci sport, adaugă la final hashtagul #ÎmpreunăSuntemInimaOrașului și poți câștiga, împreună cu persoana etichetată, câte un card cadou în valoare de 500 de lei!

Concursul se desfășoară în perioada 6 – 20 noiembrie și vor fi luate în considerare toate comentariile care îndeplinesc criteriile de mai sus, primite până la finalul zilei de 20 noiembrie. Cele două perechi de câștigători vor fi anunțate în cele două zile de vineri, 13 noiembrie, respectiv 20 noiembrie.

Accesează pagina de Facebook Coresi Shopping Resort pentru a participa la concurs!

Regulamentul este disponibil aici.