Provocarea Back to School. Câștigă 10 tablete și 20 de ghiozdane echipate pentru școală!

Începutul anului școlar se apropie! Ești pregătit? Vino la shopping și poți câștiga una dintre cele 10 tablete bine dotate și 20 de ghiozdane complet echipate!

Noul an școlar este aproape, însă de data aceasta nu va fi la fel. Pentru unii copii, școala online este ceva de neimaginat, iar rechizitele școlare noi sunt doar un gând frumos.

Coresi și Auchan pregătesc 10 tablete pentru cursurile online și 20 de ghiozdane pline cu rechizitele necesare în clasă. Tu alegi dacă vrei să păstrezi premiul sau vrei să îl donezi unui elev nevoiaș.

Cum participi? Vino la shopping la oricare dintre magazinele din Coresi, inclusiv hypermarketul Auchan, completează formularul cu datele tale și înscrie un bon de cel puțin 50 de lei. În cazul în care vrei să donezi premiul, dă share pe pagina ta de Facebook la postarea de campanie de pe facebook.com/CoresiBrasov și adaugă în descriere hashtagul #CâștigPentru, însoțit de numele unui elev căruia vrei să îi dăruiești premiul tău. Extragerea va avea loc în data de 21 septembrie.

Completează câmpurile, înscrie bonul și nu uita să verifici săptămânal această pagină pentru a putea vedea lista câștigătorilor. Succes! Regulamentul concursului este disponibil aici.

Valoarea premiilor: 8.400 lei

10 tablete – 440 lei/buc. x 10 – 4.400 lei

20 ghiozdane cu rechizite – 200 lei/buc. x 20 – 4.000 lei

Perioada de desfășurare: 07 – 21 septembrie 2020