Votează magazinul tău preferat în Coresi App!

Brașovenii și-au ales magazinul preferat din Coresi, voturile au fost adunate, iar câștigătorul este…. Massimo Dutti Coresi. Angajații magazinului vor primi carduri cadou Coresi în valoare totală de 8.000 de lei (opt mii). Brașovenii care au votat, au intrat și ei în tombola pentru un card cadou Coresi în valoare de 1500 de lei. Câștigătorul a fost desemnat prin tragere la sorți:

Schiopu Daniela  (a votat magazinul Pandora)

 

Concurența a fost foarte mare, iar competiția, de multe ori strânsă. Mai jos sunt rezultatele obținute de magazinele din Coresi, cele care au primit mai mult de 10 voturi:

Massimo Dutti  1932 voturi

Pandora 1.211 voturi

Lego 126 voturi

Animax  85 voturi

Zara 76 voturi

Sinsay  75 voturi

Sephora 52 voturi

US Polo Assn  44 voturi

Cinema One 43 voturi

H&M 41 voturi

Adidas 40 voturi

Reserved  36 voturi

LC Waikiki 34 voturi

Pull & Bear 31 voturi

Bershka 27 voturi

Bookcity 26 voturi

Benvenuti 25 voturi

Grid 22 voturi

Mohito 19 voturi

Sergiana Restaurant  18 voturi

Deichmann 17 voturi

Skechers  17 voturi

KFC 15 voturi

Tucano Coffee 15 voturi

Anna Cori 13 voturi

New Yorker 13 voturi

Oysho 11 voturi

Noriel 10 voturi

Banca Transilvania 10 voturi

Stradivarius 10 voturi

 

—————————————

Primăvara începe cu o nouă provocare! Dăm startul unui nou concurs adresat de această dată atât vizitatorilor care ne trec pragul zi de zi, cât și comercianților din Coresi Shopping Resort.

Votează magazinul preferat în Coresi App și poți câștiga super premii. Este atât de simplu!

Gândește-te bine unde petreci timpul cu cea mai mare plăcere atunci când vii la noi. Iubești să descoperi cele mai noi trenduri în materie de fashion și să probezi ținute noi, îți place să petreci timp printre rafturile parfumate ale magazinelor de beauty sau preferi să te relaxezi la o cafea și o gustare delicioasă în cafenelele și restaurantele preferate? Ai atâtea posibilități!

Care sunt premiile pe care le poți câștiga?

  • Clienții noștri care participă la concurs prin votarea magazinului preferat din Coresi Shopping Resort în Coresi App, au șansa de a câștiga un card cadou în valoare de 1.500 lei, prin tragere la sorți.

  • Colegii noștri vor promova magazinul în care lucrează și vor îndemna clienții să le acorde un vot în Coresi App. Angajații magazinului care adună cele mai multe voturi vor putea câștiga carduri cadou Coresi în valoare totală de 8.000 lei.

Descarcă aplicația Coresi din App Store sau Play Store, creează-ți un cont, dacă nu ai deja unul, accesează secțiunea dedicată concursului nostru și fii cu ochii pe noi pentru a afla dacă ești norocos!

Perioada de desfășurare a concursului: 8 – 30 martie 2023

Extragerea și desemnarea câștigătorilor: 31 martie 2023

Citește regulamentul concursului AICI.