CORESI, CÂȘTIGĂM ÎMPREUNĂ!

Faci parte din marea familie Coresi și îți mulțumim! Lucrăm împreună zi de zi, cu multe provocări, cu distanțare, mască și scanare de certificate, cu responsabilitate și implicare. Dar la final de an merităm să ne bucurăm de un moment al nostru.

Te provocăm la concurs! Este simplu, creativ și distractiv.

Tu și colegii tăi puteți câștiga împreună un cadou în valoare totală de 5.000 de lei din partea Coresi!

Cadoul îl alegeți voi. Tot ce trebuie să faceți este să vă promovați magazinul în care lucrați, așa cum considerați voi. O fotografie, un clip scurt filmat cu telefonul mobil sau un mesaj video prin care să îi determinați pe brașoveni să vă viziteze magazinul și să dea like, comment sau share la materialul vostru de promovare care va fi postat pe pagina de Facebook Coresi Shopping Resort.

Postarea care va aduna cele mai multe interacțiuni în social media va fi desemnată câștigătoare, iar echipa magazinului va primi premiul în valoare de 5.000 de lei.

Important:

Premiul nu se poate acorda în bani, iar angajații magazinului câștigător (în funcție de numărul acestora) pot alege cadourile în valoare totală de 5.000 de lei.

Cadourile se împart echitabil, pot fi carduri cadou, vouchere, produse alimentare sau nealimentare, servicii colective.

Mecanism:

1. Îți promovezi magazinul în care lucrezi: foto sau video (maximum 30 de secunde). Dacă apar angajați în clip, aceștia trebuie să completeze acordul GDPR. Declarația se poate completa și Biroul de Informații. Clipul în care apar angajați care nu au completat acordul GDPR nu vor putea fi postate online. Descarcă formularul de mai jos:

      *Dacă ai nevoie de ajutor pentru fotografie sau pentru realizarea/montarea clipului, cere ajutorul echipei Coresi (mesaj Whatsapp la 0720 130 058)

      *Materialul de promovare (foto sau video) se încarcă în formularul de concurs disponibil în QR code

2. Scrii un text scurt de promovare care să însoțească materialul foto/video. Este necesar pentru postarea de Facebook.

3. Încarci materialul de promovarare în formularul de concurs din QR code.

4. Materialele vor fi postate pe pagina de Facebook Coresi Shopping Resort în ordinea în care vor fi trimise de către concurenți. Cu cât mai repede disponibil online, cu atât sporesc șansele să atragă mai multe interacțiuni. Mai multe like-uri, mai multe șanse de câștig.

5. Concursul se încheie în data de 17 decembrie 2021 la ora 18:00

6. Echipa câștigătoare decide ce cadou, în valoare de 5000 de lei, vrea să primească.

7. Premiul va fi înmânat în data de 22 decembrie 2021.

Regulamentul concursului este disponibil AICI.