#accesorii
#cadouri-si-timp-liber
#casa-si-decoratiuni

Povestea Noastră

English Home este o companie ce are ca si viziune pasiunea de a vă ajuta să creați casa visurilor voastre, aducând trenduri moderne la prețuri accesibile. In acest fel, a câștigat aprecierea si recunostinta celor ce iubesc decoratiunile, dar si a celor ce acorda o importanta deosebita designului sau profeseaza in acest domeniu. Povestea English Home a fost si este sustinuta de industria in plina dezvoltare a tarii de origine,Turcia Designul produselor English Home aduce o imbunatire stilului clasic englezesc prin linistea, confortul si romantismul oferite de catre o gama diversificata de produse. Ca un plus, designul produselor este susținut de catre detaliile ornamentale absolut deosebite ale țării. English Home continuă să va ofere o gama larga de produse ce contrubuie exponential la crearea perfectiunii in casele voastre, pornind de la dormitoare, băi, camere de zi până la bucătării și camere pentru copii.

Dorința noastră

English Home își propune să creeze un mediu cald, primitor în spațiul tău de locuit, în mediul in care lucrezi, in spatiul unde te odihnești, in spatiul unde petreci timp cu cei dragi, in spatiul intim unde dormi și visezi, astfel, pregătind fiecare piesă din colecția sa cu mare atentie la detalii.

Echipa de experți

English Home, impreuna cu echipa de proiectare, promite clientilor prospețime si vitalitate caselor, prin produsele sale, urmand cele mai noi tendințe in materie de concept, design, calitatea materiei prime folosite, adaptabilitatea la cerintele clientilor. English Home vă întâmpină în fiecare magazin, cu personal de vânzări instruit, primitor si gata sa va raspunda si sa va ofere informatii suplimentare.

English Home Pretutindeni

English Home ofera accesibilitate tuturor clientilor sai prin reteaua de peste 290 de magazine aflate pe tot teritoriul Turciei, totodata avand si obtiunea cumparaturilor online. Aceeasi accesibilitate este oferita si clientilor din Romania, Grecia, Bulgaria si Ucraina prin reteaua cu peste 110 magazine fizice, dar si pe platformele on-line.