#imbracaminte
#imbracaminte-barbati
#imbracaminte-copii
#imbracaminte-femei
#incaltaminte
#sport

Încă din 2010, când a fost lansat magazinul online www.sportguru.ro, misiunea noastră a fost să contribuim activ la dezvoltarea comunităților de sportivi amatori și de performanță din România! Între timp, au apărut și cele cinci magazine fizice din București, Brașov, Cluj, prin care încercăm continuu să fim un partener de încredere atunci când decizi să investești în pasiunea ta sportivă. Așa că ne asigurăm că avem cele mai bune și noi produse, cu prețuri competitive, nu doar pe teritoriul țării noastre, ci și la nivel european.

Pe site și în magazinele noastre, poți găsi produse din sporturi precum: alergare, ciclism, tenis, box, baschet, outdoor, fitness, arte martiale/ judo, volei, schi, snowboarding, sau triatlon.

Din luna aprilie 2022, te așteptăm cu un upgrade semnificativ a experienței de cumpărare, în cei 650 mp din cea mai nouă locație Sport Guru, deschisă în Street Coresi  unde suntem convinși că până și cei mai pretențioși alergători, cicliști, sau oameni de munte, vor fi mai mult decât încântați să descopere diversitatea gamei de branduri și produse de top ce au făcut Sport Guru cel mai important jucător de pe piața locală de retail specializat de produse și echipamente sportive!

Sport Guru – The Playmaker!