#imbracaminte
#incaltaminte
#sport

Various Brands – #Sportexperience

Povestea brandului nostru a început în 2007, cu deschiderea primului magazin în Râmnicu Vâlcea. Treptat, am evoluat frumos cu noi și noi locații deschise la nivel national. În prezent, rețeaua de magazine Various Brands este formată din mai mult de 20 de locații, 4 dintre acestea fiind în București. Urmărim o evoluție constantă, atât în ceea ce privește extinderea magazinelor noastre, cât și din punctul de vedere al produselor oferite. Aducem cele mai bune itemuri sport de la branduri consacrate pe plan național și internațional, precum: Nike, ADIDAS, Puma, New Balance, Converse și multe alte. De fiecare dată, urmărim tendințele în fashion și avem întotdeauna grijă să punctăm pe calitate.

Brandul nostru s-a concentrat în jurul a patru valori fundamentale:
– calitate – Oferim clienților noștri produse de calitate, aflate sub amprenta originalității marilor branduri internaționale.
– diversitate – Mixul efervescent de articole sport de la branduri de renume sunt potrivite unei largi palete de sporturi practicare și, totodată, adecvate stilului urban casual.
– transparență – Răspundem întotdeauna nevoilor clienților noștri, prezentându-le imaginea reală a brandului în vedere menținerii relației de încredere client-companie.
– competitivitate – Căutăm să avem mereu prețuri accesibile în domeniul nostru de activitate, păstrând întotdeauna un raport excelent calitate-preț.