New sound la Radio Coresi! Roxen alungă norii grei cu ,,Cenușă”.

Un pian alert și un set de tobe cu bătăi mistice îi stau drept acompaniament lui Roxen în dialogul pe care îl poartă cu universul, cu sinele și cu o fostă iubire în noua sa piesă. ,,Cenușă” are iz de incantație și are drept scop final dăruirea de superputeri oricărei persoane care își dorește să treacă peste rănile unei relații sfârșite.

Piesa a fost scrisă de Theea Miculescu și David Ciente, care s-a ocupat și de producție. 

,,M-am îndrăgostit iremediabil de această piesă din momentul în care am auzit-o prima dată. <<Cenușă>> e plină de melancolie, dar și plină de optimism. Piesa e despre renaștere, împăcare cu trecutul și despre a redeveni tu cu adevărat, cu ajutorul propriilor puteri.” ne spune Roxen.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător și bogat, și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul 1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul 1 în topurile din România. Pentru artistă, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume.