TÂRG DE VARĂ PROVENCE – CĂSUȚA DIANEI

Căsuța Dianei este cea care oferă zâmbete vizitatorilor Târgului de Vară de la Coresi.
Fie că ești doar în trecere prin Piața cu Copaci sau ai venit să cauți un suvenir pentru cei de acasă, este imposibil să nu observi decorațiunile din lemn realizate de către ea. 

Totul a început dintr-o pasiune pe care a descoperit-o la vârsta de la care are primele amintiri. Încă de mic copil i-a plăcut să se joace cu lemnul, iar treptat, această joacă s-a transformat într-o activitate creativă și relaxantă pentru ea, pasiune pe care continuă să o fructifice și astăzi.
Diana realizează decorațiuni handmade din lemn, tăblițe vesele cu mesaje haioase în română sau engleză, iar inspirația vine din ce simte și ce gândește, fiind ajutată și de mediul online. 
“I’m a good girl, până mă apucă dracii” sau “I’m not old, I’m just vintage” sunt doar două dintre zecile de mesaje comice inscripționate de mână. Mesajele pot fi și personalizate, în funcție de ideile și preferințele fiecărui vizitator.

Pe Diana o găsești până pe 15 august la Metaphore Store, căsuța cu decorațiuni din lemn de la Târgul de Vară din Piața cu Copaci. Sigur nu vei reuși să pleci de aici cu mâna goală!