TÂRG DE VARĂ PROVENCE – CĂSUȚA ELENEI CU SWAROVSKI

Și tu ești fascinată de fiecare dată când vezi un stand cu bijuterii strălucitoare? Nu reziști tentației și te apropii să le vezi în detaliu? Sau cunoști pe cineva care este vrăjită de ele și adoră să le poarte zilnic?
 Elena de la căsuța cu Swarovski este la dispoziția ta, fie că vrei să îți faci un cadou prețios pe care să îl iei cu tine în vacanță, fie că ești în căutarea unui suvenir sau o atenție pentru o persoană dragă. Pasiunea ei pentru bijuterii a început ca un hobby în urmă cu mulți ani, atunci când a aflat că brand-ul Swarowski, cunoscut în toată lumea pentru bijuteriile sale prețioase, pe lângă produsele proprii pe care le comercializează direct către clienți, oferă și cristale pentru creatorii de bijuterii. În decursul anilor, Elena s-a perfecționat treptat, începând să realizeze bijuterii din cristale montate în argint. De la cercei, brățări și lănțișoare, până la seturi delicate, ea creează totul cu multă iubire și dăruință.
Așa că vino să faci cunoștință cu ea și să îi admiri bijuteriile lucrate manual, însoțite de certificat, la prețuri accesibile, potrivite oricărei preferințe. Căsuța cu Swarovski te așteaptă până pe 15 august la Târgul de Vară din Piața cu Copaci!