Te sună Moș Crăciun de la Radio Coresi Christmas!

Primele semne ale sărbătorilor au ajuns și la noi. S-a lăsat frigul asupra cartierului, au apărut primele decorațiuni, iar la Coresi Shopping Resort a început chiar astăzi Târgul de Crăciun cu idei magice de cadouri pentru toți cei dragi.

Moș Crăciun a vorbit cu noi și ne-a spus că i-ar plăcea să îl implicăm și pe el în pregătirile de sărbătoare, așa că l-am ascultat și v-am pregătit încă o surpriză: am lansat tot astăzi Radio Coresi Christmas, radioul preferat al Moșului, dedicat colindelor și iubitorilor muzicii de iarnă.

Ca să intri și tu în atmosfera sărbătorilor, ți-am pregătit un concurs magic împreună cu Moșul. Înscrie-te pentru o șansă de a intra în direct cu el și de a-ți alege cadoul de Crăciun!

Ce trebuie să faci pentru a participa? Ascultă Radio Coresi Christmas pentru a afla parola secretă, completează formularul de înscriere alăturat și urmărește-ne pentru a afla dacă ai fost norocos.

În zilele de 10, 16 și 23 decembrie va fi organizată câte o transmisiune live pe pagina de Facebook Coresi Shopping Resort, în care Moș Crăciun va intra în direct și va asculta dorințele câștigătorilor.

Simte magia sărbătorilor de iarnă cu Radio Coresi Christmas și câștigă darul Moșului!

Citește regulamentul concursului AICI.